Učitavanje

Od Festivala savremene žene 2020. dijeli nas svega par mjeseci. Ove godine od 04. do 07. juna očekuje vas sadržaj koji će pomjeriti granice svega do sada viđenog.

Šta je Festival savremene žene?

Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče regije i Bosne i Hercegovine ali i ciljano motiviše mlade žene. Ko ili šta je savremena žena danas? Ambiciozna, kreativna, hrabra, pokretač pozitivnih promjena. Ona preuzima odgovornost i umrežava se. Festival smo kreirali kao platformu otvorenog dijaloga čiji alati su odlučni i inspirativni govori najuspješnijih dama regije. Kroz teme života od politike i ekonomije preko kulture, medija, biznisa do blogerki, feng shui-a slavimo uspjeh i motivišemo.

Tokom posljednjih nekoliko mjeseci slušali smo vaše želje, zapisivali teme o kojima želite slušati a za sve to vrijeme osmišljavali kako spojiti učenje, kreativnost i zabavu za pamćenje.

Kao i prethodne dvije godine očekuje vas preko 100 govornica, veliki broj panel diskusija, keynote predavanja, najveći networking ikada i pregršt party-a.

Ovako je izgledao II Festival savremene žene:

Gepostet von Festival savremene žene am Donnerstag, 23. Januar 2020

Dobrodošli na treći Festival koji će se održati od 04.06 DO 07.06. 2020. u Tuzli- Otvorenom gradu ženskog uspjeha i kreativnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *