Učitavanje

Ovogodišnji ponosni sponzor Festivala savremene žene je modni brend Haad.

Kompanija je na tržištu BH prisutna u sferi modnog, sportskog, radnog tekstila i dodataka.

Kompanija trenutno ima deset uposlenika u produkciji mode i tekstila. Kao jedan od uspjeha kompanije, pored pozitivnog poslovanja je i brend Haad get a game  u okviru kojeg do sada se surađivalo sa više od 200 sportskih klubova u zemlji i regiji.

Edita Hajrulahović je vlasnica i direktorica kompanije Fashion & Style Factory d.o.o. Sarajevo, koja više od 10 godina na bh. tržište plasira modni brend HAAD. Kroz djelovanje brenda Haad svakodnevno se djeluje na razvoj modne scene BiH.

Adnan Hajrulahović Haad je poznat i svjetski priznat bh. modni dizajner. U svom bogatom dizajnerskom opusu imao je priliku istraživati sve aspekte mode.

Uložio je u veliki broj tekstilnih i modnih profesionalaca u svim sferama djelovanja, krenuvši od šivača, krojača, konstruktora i dizajnera.

Fokus njegovog dizajna je oduvijek bio na visokoj modi, a svoju inspiraciju crpi iz bogate historije i kulturene baštine Bosne i Hercegovine.

Svi dosadašnji rezultati koje je ostvario modni brend HAAD garant su da će ovogodišnji Festival savremene žene biti prožet svjetskom modom i kreativnim duhom ove kompanije.

Ovogodišnji Festival za vas donosi uspješne priče od preko 100 govornica iz više od 17 zemalja, što je svakako garant da ćete za sebe pronaći mnoštvo zanimljivog i korisnog sadržaja.

Dobrodošli na četvrti Festival koji će se održati od 17. do 20. juna u Tuzli – Otvorenom gradu ženskog uspjeha i kreativnosti.

Registrovati se možete na linku OVDJE.