Učitavanje
Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče regije i Bosne i Hercegovine, ali i ciljano motiviše mlade žene.

Ove godine Festival savremene žene Vam donosi mnoga iznaneđenja i nagrade. Jedno od iznenađenja je i nagradna igra NLB Banke Sarajevo.

NLB Banka poziva sve žene da se fotografišu u photoboothu-u za vrijeme Festivala savremene žene na jednoj od lokacija na kojima će se nalaziti. Isprintanu fotografiju potrebno je fotografisati mobitelom i postaviti na svoj instagram profil sa hashtagom #zajednosmojači i zapratite NLB Banku Sarajevo.

Također se možete fotografisati sa rekvizitnim okvirom koji će se nalaziti na drugoj lokaciji dešavanja i objaviti na instagramu sa hastagom #zajednosmojači i zapratite NLB Banku Sarajevo.

Svi koji urade jednu od ove dvije opcije ulaze u nagradnu igru za poklon vaučer za rezervaciju putovanja na portalu Odmori u BiH.

Photobooth će se nalaziti na sljedećim lokacijama:

17.06. – počinje festival u 19.00 sati – Atelje Ismeta Mujezinovića

18.06. – Narodno pozorište od   9.00 do 16.30 sati, od 19.00 sati Atelje Ismeta Mujezinovića

19.06. – počinju aktivnosti od 9.00 sati – Narodno pozorište do 16.30

19.06. – 19.00 sati  svečana ceremonija Superžena – Narodno pozorište Tuzla

Također photobooth će se nalaziti cijeli dan na lokaciji Narodnog pozorišta Tuzla.

Registrujte se jer je vremena ostalo još sasvim malo. Svojom registracijom osiguravate pristup svim festivalskim sadržajima offline ili online. Zbog poštivanja epidemioloških mjera broj mjesta je ograničen a registrovati se možete još 24 sata.

Registrovati se možete putem ovog LINKA.