speaker-photo

Ivana Mijatović

marketing menadžerica u L’Oreal Kérastase za Adriu i zapadni Balkan

"Odaberi posao koji voliš i nećeš morati raditi ni jedan dan u životu"- Konfučije

Citirana izjave sigurno se slaže sa Ivaninim ličnim uvjerenjima i vrijednostima. Ona čvrsto vjeruje da je pronalazak strasti u onome što radi ključan za uspjeh i zadovoljstvo u bilo kojoj karijeri. Sa svojom akademskom pozadinom u međunarodnom bankarstvu i financijama, te MBA stupnjem u luksuznoj industriji i modi, razvila je snažan interes za industriju luksuznih dobara. Njezina područja fokusa uključuju razvoj poslovanja, analizu performansi, marketinške strategije i luksuznu trgovinu.

Radom u marketingu, maloprodajnom marketingu i razvoju poslovanja unutar industrije ljepote stekala je vrijedno iskustvo i znanje u tom polju. Međutim, prati i razvoj u drugim FMCG industrijama poput odjeće, modne konfekcije, satova i nakita te luksuznih automobila, jer sve dijele zajednički element luksuza. Njezina pozadina u međunarodnim financijama daje joj snažnu prednost u analizi marketinga, konkurentske analize i prognoziranju prodaje. Osim toga, njena ekstrovertna priroda i vještine pregovaranja korisna su oružja kada je riječ o prodaji.

Ivana uživa u radu u suradničkom okruženju i voli raditi s raznolikim timovima u multinacionalnim postavkama. To također potiče njezinu želju za poboljšanjem znanja stranih jezika.

Ukratko, ona čvrsto vjeruje u pronalazak strasti u karijeri i osjeća se sretnom što je pronašla svoju u industriji ljepote.