speaker-photo

Martina Đokić

preduzetnica, NLP trenerica, voditeljica podcasta, i osnivačica i CEO Mindfulness

Martina je preduzetnica, edukatorica i NLP trenerica sa znanjem iz psihologije. Ona je autorica i voditeljica podcasta Mentalni nudista, gdje otvoreno i direktno priča o različitim temama u vezi sa ličnim razvojem. Martinin cilj je da postane osoba koja živi svoje vrijednosti i radi ono što je istinski ispunjava. Kao jedan od osnivača kancelarije AIESEC-a u Banjaluci, Martina se bavila projektima posvećenim ljudima na marginama društva i razvoju liderskih potencijala mladih, te se povezala i sprijateljila sa mladim ljudima iz cijelog svijeta.

Nakon uspješne karijere na polju NLP edukacija, Martina se odvažila da počne raditi sa preduzetnicima na njihovim izazovima. 2021. godine, dobila je udio u kompaniji "IT Expert" kao znak zahvalnosti za sve što je postigla u radu sa vlasnikom, čime je postala višestruka preduzetnica. Martina je pokrenula prvi podcast na temu ličnog razvoja na našem jeziku, koji je do sada obišao svijet i stekao slušaoce u 70 zemalja širom svih kontinenata.

U 2022. godini, Martina je pokrenula YouTube kanal na temu emocionalne strane preduzetništva nazvan "Business Mindfulness". Na ovom kanalu kombinuje svoje znanje iz polja nesvjesnog uma, preduzetnička iskustva i podršku drugima da lakše dođu do svojih ciljeva.

Martina Đokić podržava klijente iz cijelog svijeta kroz svoje edukacije, mentorstva, coaching, videe, podcast i mnoge druge načine. Njene tri najveće vrijednosti su vjera, doprinos i rast.