speaker-photo

Naida Kundurović

geštalt psihoterapeutkinja, preduzetnica i osnivačica Aya's Touch

Naida Kundurović je izuzetno inspirativna osoba koja se bavi psihoterapijom, duhovnim vođstvom i preduzetništvom. Kao osnivačica Aya's Touch platforme, ona ima za cilj da pomogne budnim i svjesnim kreatorima da ostvare svoj puni potencijal u životu, bez obzira na to jesu li lideri ili tek počinju stvarati uticaj u društvu.

Naidina dugogodišnja karijera u showbiznisu i pred televizijskom kamerom dala joj je priliku da stekne veliko iskustvo u javnom nastupanju i širenju svijesti o važnosti mentalnog zdravlja. Sada, kao geštalt psihoterapeutkinja pod supervizijom, Naida koristi svoje znanje i iskustvo kako bi pomogla ljudima da se suoče sa svojim teškoćama i postignu emocionalnu ravnotežu.

Naida je također česta govornica na brojnim javnim tribinama i festivalima, gdje dijeli svoje iskustvo i znanje o vlastitom putu iscjeljenja te pomaže drugima da shvate važnost rada na sebi i otkriju svoj puni potencijal.

Naidina misija u Aya's Touch-u ogleda se u tome da vrati moć ljudima, ubrza buđenje čovječanstva i zajedno stvori svjetliju budućnost. Naida je zaista inspirativna osoba koja svojim radom i uticajem mijenja svijet na bolje.