speaker-photo

Safija Korić

Oriflame nezavisna Senior direktorica

Safija Korić je uspješna nezavisna direktorica Oriflamea i profesionalna frizerka za žene. Pridružila se Oriflame kompaniji 2002. godine kako bi koristila visokokvalitetne proizvode za osobnu njegu i ubrzo ih počela uključivati u svoj frizerski posao. Jasni, jednostavni i inovativni poslovni plan potaknuo je Safijine najbolje kvalitete, uključujući vještine komunikacije, upornost, timski rad i odgovornost - sve to postalo je njezino početno ulaganje u ovom polju.

Sa širenjem svojeg tima i biznisa, njen suprug također se pridružio na ovom poduzetničkom putovanju i postali su partneri u ovoj avanturi. Njihov poslovni uspjeh brzo je uslijedio, donoseći nezaboravna iskustva putovanja širom Europe i Sjeverne Afrike sa njihovom Oriflame obitelji.

Nesumnjivo, vrhunac njihovog uspjeha bilo je useljenje u novu obiteljsku kuću bez ikakvih dugova i osiguravanje odličnog obrazovanja za svoju djecu. Biti dio Oriflame kompanije ovih godina znači živjeti u duhu Oriflamea, dijeliti nesebično i radovati se kolektivnom uspjehu - jedan tim, jedan cilj!

Trenutno njihov tim broji mnogo nezavisnih lidera koji na svoj način grade uspješne karijere, a Safija i njen suprug su tu da ih podrže kako na terenu tako i u njihovoj agenciji u Gračanici.