speaker-photo

Maja Graholski

Direktorica Premium Home Group

Zavirite u inspirativan život Mag. oec. Maje Graholski!

Rođena u Brčkom, studij Menadžmenta i međunarodne trgovine završila je u Zagrebu a život i posao ju je osim po regiji odveo i do Londona.

Maja je još u srednjoj školi započela svoju karijeru kao voditeljica i urednica programa na radiu ORV a kasnije na Hrvatskom radiu Županja i Vinkovačkoj televiziji.

Za vrijeme studija dobila je priliku raditi kao brand manager u ROX-u a godinu dana kasnije prihvatila je ponudu od poznatog brenda Croata za rad na poziciji voditelj prodaje ključnih kupaca, gdje je stekla je neprocjenjivo znanje i iskustvo. No, njen pravi poslovni uspjeh počinje odlaskom u poduzetnice. Prvo radeći kao direktorica, nakon dvije godine postaje suvlasnica IT tvrtke specijalizirane za programsko rješenja u zdravstvu, sa sjedištem u Londonu i njen život se  godinama odvija na relaciji London, Zagreb, Sarajevo, Skopje, Beograd i drugi gradovi regije. Za to vrijeme operativno vodi ured tvrtke u Hrvatskoj, BiH i Srbiji i nakon deset godina, prodajom poslovnih udjela, karijeru nastavlja u poslu s nekretninama osnivajući Premium Home.

Njezina strast prema filantropiji i djeci bila je ključna za osmišljavanja koncepta dječijeg festivala koji joj je priskrbio titulu najpoznatije sajamske menadžerice u regiji.  Projekt "Dječiji sajam" po njenom se inovativnom idejnom konceptu, prvi put održava još 2007. godine u Zagrebu, i već 17 godina uspješno se održava širom regije a u njenoj organizaciji svake jeseni u Sarajevu. Ovaj događaj koji za cilj ima stvaranje sjećanja na djetinjstvo mališana nezaboravnim, organizirala je više od 30 puta u Zagrebu, Rijeci, Mostaru i Sarajevu  a njezino izvanredno postignuće i inovativnost nagrađene su 2016. godine regionalnom europskom nagradom "Najmemadžer i najkompanija Jugoistične Evrope" za najbolji sajam, idejni koncept i organizaciju.

Kroz organizaciju humanitarnih akcija kao predsjednica udruženja Moderno društvo u BiH i Moderna Hrvatska, u posljednih petnaest godina pomogla je razne ustanove koje se brinu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a radila je i razne društveno odgovorne kampanje i projekte te pomogla razna udruženja.

Zaljubljenica u umjetnost i ljude, uvijek inspirativna, s zaraznom energijom, Maja s nevjerovatnom lakoćom osnažuje žene a to će učiniti i kroz mentoring program festivala i pomoći da pronađete svoj put.