Učitavanje

Andreja Sterle Podobnik – dipl.ekon.

Mati, žena, managerka, poslovna žena, motivator, Life Coach, trener, sportašica i najbolje optimistina žena za sva vremena.

Ja sam mati i žena sa 45 godina, koja voli svoj život i tako ga i živi. Po profesiji sam diplomirani ekonomist ali me zanimaju i mnoge druge stvari u životu i zato se cijeli život učim.

Već 20 godina imam sa mužem svoje poduzeće, koje se bavi sa strojarstvom, wellnesom i turizmom. Ja sve to managiram i vodim. Preputovali, pretrčali, biciklirali, hodali skoro po cijelom svijetu. Godine  2017 postala sam Slovenka godine zbog moje discipline, volje, strasti, snage i najbolje ljubavi prema planinama, jer sam pobijedila jednu izuzetnu trku na Himalajima / EVEREST TRAIL RACE. Sa tom pobjedom dokazala sam, da svako od nas može postići sve što hoće, samo mora da zna šta je to i uložiti cijelog sebe. Tako je i u životu. Ako živiš, tako kako ti kaže srce, sigurno postigneš sve i još teže i veće ciljeve. Prošla sam kroz mnoge teške situacije u životu ali baš zbog njih sam sada jaka i takva osoba kakva sam.

Veselim se životu i neka tako i ostane!