Učitavanje

Dijana Kocić je avanturistkinja, svetski putnik i pokretač promena na svakom tlu na koje njena noga kroči. Po vokaciji je ekspert za digitalni marketing, a svoju profesionalnu karijeru gradila je tokom 9 godina u kompaniji Red Bull, kao lider regionalnog tima, organizujući događaje za od 100 do 100.000 ljudi. 

Ono što je za Dijanu posebno karakteristično i nema mnogo veze sa profesionalnim uspesima, a to je njen aktivizam i strast ka putovanjima, fotografiji i obrazovanju. Zbog snažne posvećenosti svom ličnom razvoju, bila je spremna da ozbiljno istupi iz standardnih životnih putanja, pa je dala otkaz i otišla u Afriku da volontira. Njena ljubav prema deci i obrazovanju motivisala je da Tanzaniju ostavi u bar malo boljem stanju, gde je pokrenula akciju obnove osnovne škole na kojoj danas stoji zahvalnica sa njenim imenom. Upravo zbog njene hrabrosti i strastvenosti, potez renoviranja škole bio je propraćen ogromnom medijskom pažnjom. 

Dijana je od skoro i digitalni marketing menadžer u Novak Đoković Fondaciji gde pomaže da kroz komunikacije što veći broj dece u Srbiji dobije pristup ranom obrazovanju. Kroz svoj blog, Instagram, YouTube i radionice kreiranja Vision board-a deli svoja znanja i iskustva i inspiriše druge da se i sami odvaže da pretvore svoj život u avanturu iz snova.