Učitavanje

Janja Pavetić Marketinšku agenciju Magis tim d.o.o. zajedno s partnerom otvara 2010. godine, odmah nakon završetka Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu. Agencija je od početka orijentirana na nove tehnologije, Internet marketing i grafički dizajn.

2 godine kasnije pokreću MagisWall, brand  gdje sva kreativnost tima dolazi do izražaja. Pod MagisWall brandom tvrtka dizajnira, proizvodi i stavlja na svjetsko tržište sve vrste dekoracija za zidove (zidne tapete, slike na platnu, zidne naljepnice i slično). Sve se radi unutar tvrtke Magis tim, od ideje do kompletne proizvodnje. Proizvodi se prodaju putem Web shopa tvrtke i u specijaliziranim trgovinama. Također, posebno su ponosni na opremanje hotela i sličnih objekata u suradnji s arhitektima i dizajnerima interijera.

Najveću strast nalazi u stalnom stvaranju, razvoju proizvoda od ideje do „police“, odnosno u slučaju Magis tima do Internet trgovine, jer su svi projekti orijentirani prvenstveno na Internet prodaju.

Kroz vrijeme razvijaju i nove projekte kao što su MagisHome (ostali detalji za interijere), te Ideja doma (najveća zajednica ljubitelja dobrog uređenja na našim prostorima).

Do kraja 2020. godine portfelju će se pridružiti još 2 branda, jedan specijaliziran isključivo za djecu, te drugi specijaliziran za vjenčanja.

Privatno je supruga i majka petogodišnje curice, koja uživa u prirodi, plesu i stalnom usavršavanju i učenju.