Učitavanje

Kristina Ercegović

Kristina Ercegović poznata je poduzetnica iz Zagreba. Tijekom 18 godina poduzetništva osnovala je tri, a prodala dvije vlastite tvrtke i pokrenula niz poznatih i uspješnih projekata. Neki je znaju kao osnivačicu prve mystery shopping agencije na ovim prostorima, drugi kao pokretačicu Business Caféa putem kojeg već 10 godina umrežava i educira male poduzetnike, neki kao osobu koja savjetuje poduzetnike kako da pokrenu, izgrade i prodaju svoj biznis bez da pritom izgore, neki kroz njene kolumne, knjige i vlastiti blog, a neki i kroz njezin najnoviji projekt koji je pokrenula 2019. portal, konferenciju i radionice Žene i novac (www.zeneinovac.com)

Uz poduzetničku karijeru Kristina je predavala kolegij Poduzetništvo na privatnom učilištu Algebra te kolegij Poslovna analiza na učilištu Effectus.

Bila je i TEDx govornik, članica CRANE-a te je godinama bila predsjednica, a sada članica žirija za odabir najbolje hrvatske poduzetnice u organizaciji Women in Adria.

Autorica je pet poslovnih knjiga, od kojih su najpoznatije regionalni bestseller iz 2013. – Sam svoj gazda i onaj iz 2018 – Najjači si kad si svoj – ljudska strana biznisa.
Kristina je dobitnica je niza domaćih i svjetskih priznanja, od kojih izdvajamo CROMINU nagradu za najboljeg menadžera 2007. godine u kategoriji mladi menadžer kao prva žena u toj kategoriji i najmlađi menadžer. Bila je i nominirana za Ženu godine u organizaciji časopisa Zaposlena 2009. godine, te za Veuve Cliquot nagradu za Najbolju poslovnu ženu u Hrvatskoj 2018. godine. Iste godine osvojila je Central European Start Up Awards nagradu u kategoriji Female Role Model za poduzetništvo.

Više informacija na www.kristinaercegovic.com i www.zeneinovac.com