Učitavanje

Marijana Klapić je poduzetnica, majka, supruga, vlasnica MasterKlas consulting agencije, NLP MASTER, trenerica ličnog i profesionalng razvoja, entuzijasta i osoba koja voli ljude. Nakon dugogodišnjeg vlastitog razvoja, preko 15 godina iskustva u radu sa ljudima, niza edukacija, seminara i rada na svojim vještinama i kompetencijama, vodi mnogobrojne radionice i edukacije za  IT kompanije, Udruženja, firme koje svoje zaposlene smatraju najvrednijim resursom, mlade lidere i mnoštvo organizovanih predavanja na teme koje svojim sadržajem osnažuju učesnike, otvaraju nove poglede, inspirišu na promjene i gdje se stiču nova znanja i ohrabrenja da se u vremenu u kojem živimo možemo snaći i prepoznati nove prilike i mogućnosti za ispunjeniji i kvalitetniji život.

Izuzetno ponosna na svoj  projekat žena387 women empowerement  zajednica budućnosti koja okuplja žene svih životnih stavova i opredjeljenja. Uz pomoć tema ličnog i profesionalnog razvoja stvaramo okruženje koje će biti podržavajuće za svaku njenu članicu. Mjesto gdje razvijamo žensku energiju i kreiramo sjajne životne priče, osvještavamo svoje snage.

A moto ovog projekta je

Niko nije TI, i to je tvoja supermoć!

Svima nama u jednom momentu treba malo poticaja i ohrabrenja, zato ovakvi programi i služe. Da nas povežu, da znamo da nismo same i da probudimo ono najbolje u svakome od nas!