Učitavanje

Nevena je po struci master psihologije, i trenutno radi na poziciji direktorke ljudskih resursa (Chief People Officer) u kompaniji I&F Grupa.

Karijeru je započela sa šesnaest godina kao novinarka na radiju B92, da bi nakon studija psihologije počela da radi u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Kako su psihoterapija i psihodijagnostika bile, i ostale, njene velike strasti, Nevena je potom dve godine volontirala, prvo u bolnici „dr Laza Lazarević“ u Padinskoj skeli, a potom u bolnici „dr Dragiša Mišović“.

Nakon dve godine volontiranja, Nevena je radila u marketingu i medijima na poziciji direktorke prodaje agencije „A-media“, koja je poslovala u okviru ANEM-a (Asocijacija nezavisnih elektronskih medija).

Svoje korporativno iskustvo je nastavila u „Velefarm a.d.“ u okviru marketinga i komunikacija, da bi potom počela radi u „Holcim (Srbija) d.o.o“, gde se preorijentisala na ljudske resurse, na poziciji menadžerke za zapošljavanje, trening i razvoj. Dalju karijeru u okviru ljudskih resursa, Nevena je nastavila u „NIS a.d.“, „Erste bank a.d.“, da bi tokom 2017. godine počela da radi kao izvršna direktorka ljudskih resursa u okviru „Sberbank Srbija a.d.“.

Nakon šest godina iskustva u bankarstvu, Nevena je dobila veliku priliku da unapredi oblast ljudskih resursa u okviru kompanije I&F Grupa, koja posluje u 12 zemalja jugo-istočne i severne Evrope, i na ovoj poziciji je od jula 2019. godine.

Pored ovoga, Nevena je završila edukaciju u okviru individualne i grupne psihoanalitičke psihoterapije pri „Društvu grupnih analitičara“, i u fazi je pisanja završnih radova iz ove oblasti.

Nevena je astronom amater, i voli skijanje.