Učitavanje

Sabina Mujanović je Predsjednica Uprave Vienna osiguranja, društva za osiguranje koje pripada Vienna Insurance Group, najvećoj osiguravajućoj grupaciji u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi. Magistrica je menadžmenta, Diplomirana ekonomistica, Ovlaštena revizorka i Certificirani računovođa. Gotovo 20 godina iskustva u finansijskom sektoru, od čega 16 godina na pozicijama u Upravama banaka i osiguravajućih društava, čine je iskusnom i uspješnom menadžericom. Društvo koje vodi je jedno od lidera na tržištu životnog osiguranja u BiH, nagrađeno sa Best Buy Award 2017/2018, sa priznanjem Customers’ Friend – Vrhunska izvrsnost za najbolje korisničko iskustvo te proglašeno Najboljim životnim osiguranjem u 2018. godini.

Predsjednica je Skupštine Udruženja društava za osiguranje u Federaciji BiH te dobitnica Priznanja za doprinos razvoju osiguranja u BiH.

Udata, sretna majka dvoje djece koja svaki slobodni trenutak provodi u druženju sa porodicom. Motivišu je posvećene, istrajne i dosljedne osobe, kako u privatnom tako i u profesionalnom svijetu. Njen životni moto je „ Ne čini drugima ono što ne bi želio da oni čine tebi“.