Učitavanje

Sanja Lopar Vlasnica, generalna direktorica i kreatorka ekskluzivnog cigar branda Lopar International S.A. čije je sjedište u Ženevi, prva je žena u Evropi koja  je kreirala kubansku cigaru te se već posljednjih 12 godina i bavi njihovom proizvodnjom. Njene se cigare potpuno ručno proizvode u strogo limitiranim edicijama i namijenjene su vrlo ekskluzivnoj kako privatnoj  tako i profesionalnoj klijenteli.

Svjetski aficionadosi su uvrstili njen brand u najvisoćije krugove velikih svjetskih brandova a smjelo se izdvojila čarobnim blendom vrhunskih listova duhana koji potiču iz 5 različitih država Južne Amerike te brojem njihovih fermentacija.

Sanja je žena moćne pokretačke energije te izuzetno bogatog zivotnog i profesionalnog iskustva. Sa svojom vlastitom cigarom je u taj muski svijet usla prije 12 godina te bez imalo straha u njemu i danas vrlo samouvjereno korača. Danas je ujedno i ambasadorica Fidelio tvrtke koja je za nju skrojila prvo žensko odijelo po mjeri. Sanja je takodje i ambasadorica trenda Eudaimonija 2020, ciji je idejni kreator Gentlmen’s Shop iz Rijeke. Žena koja živi eudaimonisticki stil života koji, prema Aristotelu, doslovice znači sreća, dobrobit, blagostanje i posjedovanje dobrog duha.