Učitavanje

Novinarka je, urednica, spisateljica, osnivačica i predsjednica udruge WOW: Women on Wine  /Žene i vino Hrvatska koja broji 200 članica (9 godina); predsjednica i osnivačica PINK DAY-a, međunarpdnog festivala ružičastih vina (8 godina).

Diplomirala je političke znanosti i novinarstvo u Zagrebu, magistrirala medijske znanosti na University  of Sussex, UK; studirala poslijediplomski srudij iz filmske teorije na Boston Universitz, USA; predavala na Harvardu.

Njeni su interesi raznovrsni a kreću se od kazališta o kojem je pisala kao mlada novinarka, mode, filma, dizajna preko life-stylea i vina. Radila je za sve važnije hrvatske medije, uključujući televiziju i legendarnu žensku reviju „Svijet“ u kojoj je i započela karijeru.

9 godina je bila zamjenica glavne urednice hrvatskog  izdanjaCosmopolitana,  2 godine je uređivala je hrvatsko izdanje Gala Stylea i godinu dana Business Class (glossy izdanje bussinesa.hr).

Autorica je triju knjiga – „Od kiča do Campa: strategije subverzije“, „Knjiga o siru“ i „Sretni stanovi: Stil, stav i 20 priča o ljudima i prostoru“.

Danas, osim što vodi WOW i Pink DAY, surađuje s mnogim časopisima i medijima- Total Croatia News, Story Book, Lider i Lider Trend, Gloria i Gloria Glam, Elle.