Festival Savremene žene – Preostala su još tri dana do svečanog otvorenja

 Festival Savremene žene – Preostala su još tri dana do svečanog otvorenja

Ovogodišnji Festival Savremene žene, peti po redu, održat će se od 02. do 05. juna u Narodnom pozorištu Tuzla i pozorištu mladih Kaleidoskop.

Peti po redu Festival Savremene žene za vas je pripremio gostovanje mnogih uspješnih žena koje su se usavršavale u raznim poljima i koje vam donose svoje priče u uspjehu.

Ko ili šta je savremena žena danas?

Ambiciozna, kreativna, hrabra, pokretač pozitivnih promjena… ona preuzima odgovornost i umrežava se. Festival smo kreirali kao platformu otvorenog dijaloga čiji alati su odlučni i inspirativni govori najuspješnijih dama regije. Kroz teme života od politike i ekonomije preko kulture, medija, biznisa do blogerki, slavimo uspjeh i motivišemo.

KO SU GOVORNICE???

Naše govornice pričat će vam o biznisu, zdravlju, majčinstvu, umjetnosti, kako uspjeti u savremenom dobu, kako pronaći hrabrost za pokretanje vlastitog biznisa i tu su od 02. do 05. juna kako bi odgovorile na sva vaša pitanja.

Na ovom linku pogledajte o kojim uspješnim ženama se radi: https://fsz.ba/govornice/

ZANIMAJU VAS TEME I SATNICE???

U tom slučaju pogled “bacite” na zvanični festivalski program: https://fsz.ba/program/

Registrujte se jer je vremena ostalo još sasvim malo. Svojom registracijom osiguravate pristup svim festivalskim sadržajima offline ili online. 

Registrovati se možete OVDJE.