Mentoring program: Jedinstvena prilika da razgovarate sa uspješnim ženama iz cijelog svijeta

 Mentoring program: Jedinstvena prilika da razgovarate sa uspješnim ženama iz cijelog svijeta

Festival Savremene žene će ponovo od 02. do 05. juna Tuzla postati centralno mjesto okupljanja žena iz svih dijelova svijeta koje će razgovarati na najrazličitije teme od umjetnosti, malih ali i velikih biznisa, sporta, društvenih mreža, mentalnog zdravlja, politike…

Želeći svima pružiti još direktniji kontakt s našim govornicama ovogodišnji Festival Savremene žene donosi Vam mentoring program, prilika da jedan na jedan razgovarate sa nekim od najuspješnijih žena u Bosni i Hercegovini, regionu i šire. Ovo je novi projekt u sklopu Festivala koji će pružit jedinstvenu priliku i nevjerovatno pozitivno društveno-odgovorno djelovanje.

Veliki je broj mladih žena koje žele realizovati svoju prvu poslovnu ideju, poboljšati karijeru, suočiti se sa novim izazovima, ove godine imat će priliku direktno razgovarati sa ženama koje su ostvarile izvanredan uspjeh, pitati za savjet, naći odgovore na pitanja.

Registracije za mentoring program su otvorene, zato požurite jer su mjesta ograničena, a registrovati se možete na OVOM LINKU.

Kompletan program 5. Festivala Savremene žene pogledajte OVDJE.