Solana Tuzla – Dodatni začin ovogodišnjeg Festivala savremene žene

 Solana Tuzla – Dodatni začin ovogodišnjeg Festivala savremene žene

Jedan od ovogodišnjih partnera Festivala savremene žene je i Solana Tuzla.

Solana Tuzla je od svog osnivanja davne 1885. godine uvijek zauzimala lidersku regionalnu poziciju.

Dobro planiranom i društveno-odgovornom poslovnom politikom uz potpuno uvažavanje tržišnih principa današnjice, permanentnim investicijskim ciklusima kroz modernizaciju proizvodnih pogona i adekvatnim upravljanjem ljudskim resursima je uspjela da ostvari povećanje efikasnosti svog poslovanja koje joj je omogućilo naglu tržišnu ekspanziju, te se etablirala kao jedan od ključnih proizvođača soli na tržištu jugoistočne Europe.

Danas je Solana Tuzla, kao respektabilna kompanija tržišne orijentacije, stvorila preduslov za razvoj novih proizvodnih marki koje u potpunosti treba da zadovolje složene tržišne zahtjeve i potrebe.

Kroz svoju djelatnost Solana želi obezbijediti brz i efikasan odgovor na zahtjeve kupaca, transparentnost u poslovanju, jačanje branda i imidža koji će ojačati tržišnu poziciju  i povjerenje kupaca.

Ulaganjem u razvoj i modernizaciju uz zaštitu okoline ova kompanija želi podići svijest o važnost očuvanja životne sredine i povećati energijsku efikasnost.

Dobrodošli na peti Festival savremene žene koji će se održati od 02. do 05. juna u Tuzli – Otvorenom gradu ženskog uspjeha i kreativnosti.

Registrovati se možete na linku OVDJE.