Danas se svečano otvara peti po redu Festival savremene žene

 Danas se svečano otvara peti po redu Festival savremene žene

Danas se svečano, u Narodnom pozorištu Tuzla, otvara peti po redu Festival savremene žene.

Peti Međunarodni Festival savremene žene održat će se ove godine od 02. do 05. juna u Tuzli. Mnogo izvanrednih govornica, umjetnica iz čitavog svijeta učinit će i ovaj Festival događajem za pamćenje.

Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče Bosne i Hercegovine, regije i svijeta ali i ciljano motiviše mlade žene. Do sada je ugostio stotine govornica koje su podijelile svoja iskustva i inspirisale mnoge mlade ljude.

Večerašnje svečano otvorenje muzički će propratiti i učenici Srednje muzičke škole “Čestmir Mirko Dušek” Tuzla.

Registracije su besplatne.

Registrujte se na OVOM linku.

Live stream će biti dostupan na Facebook stranici Radio Kameleona.

Ovogodišnji Festival savremene žene ne bi bilo moguće realizovati bez podrške sponzora koji su prepoznali važnost ovakvog događaja za čitavu Bosnu i Hercegovinu. Sponzori Festivala su društveno odgovorne kompanije koje razumiju važnost uključivanja žena u sve društvene procese kao i značaj prilike da upravo one motivišu svojim uspjesima buduće generacije.

Ove godine uz Festival savremene žene  su: Turistička zajednica grada  Tuzle, Turistička zajednica Tuzlanskog kantona, Centralno grijanje Tuzla, NLB Banka, OAZA voda, Vispak, Solana Tuzla, Bh Telecom, Bingo, Violeta, Meggle, Impakt, World vision Bosna i Hercegovina, mikrokreditna organizacija Mi-Bospo, AKM, Menprom, cvjećara Čarolija, restoran Zlatnik,