Festival savremene žene – Spektakularna proslava rođendana magazina Gracija na Panonici (FOTO)

 Festival savremene žene – Spektakularna proslava rođendana magazina Gracija na Panonici (FOTO)

Radio Kameleon je ponosni organizator rođendanske zabave magazina Gracija koji ove godine slavi 17. rođendan i koracima uspjeha grabi ka punoljetstvu.

Događaj je održan u sklopu petog po redu Festivala savremene žene i otvoren je solističkim koncertom mladog virtuoza klasične gitare Edmira Begovića, nakon čega su svi prisutni đuskali uz zalazak sunca i funky ljetnu atmosferu na dance floor-u uz neponovljivu DJ Mayru.

Ovom prilikom obratila se i Mersiha Drinjaković, urednica magazina Gracija:

“Mislim da je večerašnja atmosfera sjajna. Ispričali smo puno priča iz Tuzle na stranicama Gracije, puno priča sa Festivala savremene žene i nadamo se da će i ubuduće biti tako.”

Da bi ovaj jubilej bio dodatno spektakularan, magazin Gracija je priredio i izložbu  fotografija Nikole Blagojevića.

Gracija je od početka bila prijateljica Festivala savremene zene, stoga nam je iznimna čast zajedno sa njom ući u nove izazove. Svim uposlenicima Gracije od srca želimo sretan rođendan.

Ovogodišnji Festival savremene žene ne bi bilo moguće realizovati bez podrške sponzora koji su prepoznali važnost ovakvog događaja za čitavu Bosnu i Hercegovinu. Sponzori Festivala su društveno odgovorne kompanije koje razumiju važnost uključivanja žena u sve društvene procese kao i značaj prilike da upravo one motivišu svojim uspjesima buduće generacije.

Ove godine uz Festival savremene žene  su: Turistička zajednica grada  Tuzle, Turistička zajednica Tuzlanskog kantona, Centralno grijanje Tuzla, NLB Banka, OAZA voda, Vispak, Solana Tuzla, Bh Telecom, Bingo, Violeta, Meggle, Impakt, World vision Bosna i Hercegovina, mikrokreditna organizacija Mi-Bospo, AKM, Menprom, cvjećara Čarolija i restoran Zlatnik.