speaker-photo

Maja Memić

diplomirana politikologinja, brend i biznis developer,blogerka i marketing menadžerica FK „Željezničar“

Maja Memić je diplomirana politikologinja, brend i biznis developer i blogerka bez dana radnog iskustva u struci, ali sa decenijskim u sferi PRa i marketinga.

Djevojčica sa košnicom u glavi koja od ničeg uvijek pokušava da napravi nešto. TEDx govornik, ambasador regionalnih marketing konferencija i članica Udruženja novinara BiH.

Zvončica u odijelu Betmena koja ne miruje i do posljednjeg zida ne odustaje. Mentorka i edukator u Centru za poslovne studije, dobitnica nagrade za najbolji blog od strane Britanske ambasade. Blizančica sa Vagom u podznaku, profesionalni hedonista koja u najgorem uvijek gleda priliku za (naj)bolje.

Od oca Zlatka i majke Danijele, dva najveća oslonca u životu. Samoj sebi najveća podrška i kritičarka koja često ne zna šta hoće, ali uvijek zna šta neće.

Influenserka, marketing menadžerica FK “Željezničar” i članica MENSe.

Ponosna vlasnica jednog psa, dvije rijetke autoimune bolesti i koja u životnom CVu ima stavku preživljavanja opsežne plućne embolije. Marketing ninja, zaljubljena u život, crnu boju i kafu. Idejni tvorac brenda #moguhocumoram by MaajaM i jedina žena iz BiH u društvu 50 najboljih regionalnih marketara po izboru stručnog portala BIZlife.rs iz Srbije.