speaker-photo

Alma Lepir

Magistrica muzike, muzikoterapeut u edukaciji; zvukoterapeut, KliK® ekspertica u primjeni zvuka u radu sa djecom, ovlaštena edukatorica zvučnih metoda, Theta Healing praktičarka i Reiki Master, BiH

Alma Lepir duboko vjeruje da je zvuk medicina budućnosti, jer pomaže upotpuniti balans tijela, uma i duše.

Magistrica muzike, muzikoterapeut u edukaciji; zvukoterapeut – certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, KliK® ekspertica u primjeni zvuka u radu sa djecom, ovlaštena edukatorica zvučnih metoda, Theta Healing praktičarka i Reiki Master.

15 godina radnog iskustva sa djecom oštećenog sluha i govora, te drugom djecom sa poteškoćama u razvoju; autorica Programa za Muzičko-ritmičke stimulacije priznatog od Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade KS; aktivistica i organizatorica mnogih kulturno umjetničkih projekata i manifestacija.

Predsjednica i menadžerica nevladine organizacije Centar za kreativni rast i razvoj LER, te ovlaštena predstavnica Centra za edukaciju Peter Hess® zvučnih metoda u BiH, u kojem djeluje jedinstveni studio za zvukoterapiju. Svakodnevno sprovodi zvučne masaže, zvučne kupke, zvučne meditacije, te istražuje uticaj frekvencija na zdravlje ljudi.

Sretna supruga i majka dvije djevojčice. Veoma kreativna, pouzdana i vesela osoba, posvećena onom što radi, otvorena za sugestije, hrabra i nesebična.