speaker-photo

Alisa Lingo

osnivačica Golden Ratio Growth Centra BiH, partnerica i direktorica kompanije Alphabet Group u Sarajevu

Alisa Lingo je izuzetno iskusna i motivirana poduzetnica s ekspertizom u prodaji, ljudskim resursima i liderstvu. Radila je s internacionalnim kompanijama poput Coca-Cole, Authority Partnersa i inMotiona te obavljala pozicije kao CEO. Sa svojim opsežnim iskustvom, osnovala je Golden Ratio Growth Centar u Bosni i Hercegovini kako bi pomogla pojedincima i timovima da poboljšaju svoje osobne i profesionalne performanse kroz treninge i radionice.

Alisina strast za pomoć klijentima u postizanju uspjeha očigledna je kroz njezinu misiju osnaživanja pojedinaca i timova da dostignu svoje ciljeve. Vjeruje u razvoj dugoročnih partnerstava sa svojim klijentima kako bi im pomogla rasti i transformirati se tijekom vremena. Njen pristup uključuje podučavanje klijenata „kako loviti ribu umjesto da im jednostavno daje ribu“, što im omogućuje da razviju vještine koje su im potrebne za samostalan uspjeh.

Sveukupno, Alisina predanost uspjehu svojih klijenata i njezino iskustvo u različitim industrijama čine je vrijednom aktivom poslovne zajednice.