speaker-photo

Selma Avdić Čakar

Selma Avdić Čakar, vlasnica firme Adriatic Wave, Rovinj, Republika Hrvatska

Selma Avdić Čakar je vlasnica firme Adriatic Wave i jedina žena iz BiH koja se bavi prodajom luksuznih jahti.

Svojom smionošću,  upornošću i karizmom ističe se u poslu tipičnom za muškarce i apsolutno netipičnom u BiH, što je bio dupli izazov za ovu smjelu damu da zakorači bosom nogom na palubu uspjeha.

Rođena je u Živinicama u BosniiHercegovini, a od 2004. Godine njen dom je uz more, u zanosnom Rovinju u Republici Hrvatskoj.  2013. Godine pridodaje mu visoki luksuz morskih ljepotica.

Tvrtka Adriatic Wave je službeni zastupnik Absolute Yachts za Italiju, Sloveniju, Hrvatsku, Crnu Goru, Poljsku, Češku, Slovačku i sigurno jedna od najvažnijih kompanija za prodaju najboljih brendova jahti u Europi.

Entuzijastičnim i temeljitim pristupom jahtingu, Selma Avdić Čakar je 2014., 2019., 2021., i 2022. Nagrađivana kao Absolute Top Dealer i to ne samo za prodaju, nego i za postprodajne usluge na kojima, kroz međusobno povjerenje i beskompromisno zalaganje, gradi dugogodišnja prijateljstva sa klijentima.

Selma se usudila i uspjela, sada su njena jedra kompas i ženama i muškarcima da  se okušaju baš tamo gdje ih najmanje očekuju.