Tuzla je u narednim danima domaćin za preko 80 najuspješnijih žena svijeta

 Tuzla je u narednim danima domaćin za preko 80 najuspješnijih žena svijeta

Da li ste već čuli za Festival Savremene Žene??? Ove godine – jubilarni peti po redu, održati će se od 02. do 05. juna u Tuzli, i ugostiti će preko 80 govornica iz BiH, regije i svijeta koje će govoriti o biznisu, zdravlju, majčinstvu, umjetnosti, kako uspjeti u savremenom dobu, te odgovoriti na sve što vas je oduvijek zanimalo u vezi toga.

Kako da prisustvujem svim sadržajima na Festivalu???

Sve što je potrebno jeste da odvojite jednu minutu i potpuno besplatno se registrujete na: https://fsz.ba/registracije/

Tražite hrabrost za pokretanje vlastitog biznisa? Naše govornice zasigurno Vam mogu pomoći u tome a kompletan program Festivala istražite na: https://fsz.ba/program/

Ovog vikenda ćete imati priliku da od 10:00h razgovarate sa direktoricom Orbico-a Marinom Revrt, direktoricom McCann-a Vesnom Vlašić ukoliko Vas zanima brending, a za ljubitelje tehnologije radionicu o virtuelnoj realnosti (VR) će vam prezentovati Paloma Bouteleux, pluridisciplinarna umjetnica iz Francuske.

Ove godine po prvi put u okviru Festivala imate priliku da kroz mentoring sesije razgovarate jedan na jedan sa najuspješnijim ženama iz BiH, regije i svijeta.  Mentoring sesije su ograničene na po 10 učesnika za svaku, tako da je obavezno izvršiti registraciju na: https://fsz.ba/registracije/#mentoring

Pored svega očekuje nas i mnoštvo dodatnog sadržaja koji će se odvijati na više lokacija u Tuzli. Stoga ćete moći pratiti projekciju domaćeg filma “Naša svakodnevna priča” u režiji Ines Tanović, najveći multimedijalni performans “Misija CHIRON” u režiji Sabrine Noack, Karin vonKrenner, Christina Arndt, kao i mnoge druge koncerte i party-e.

Vidimo se na Festivalu Savremene Žene u Tuzli! >>> www.fsz.ba/registracije

Kako je to izgledalo na prethodnom Festivalu pogledajte na fotografijama: