Voda Oaza – Prirodno osvježenje na Festivalu Savremene žene

 Voda Oaza – Prirodno osvježenje na Festivalu Savremene žene

Jedan od ovogodišnjih sponzora na petom po redu Festivalu Savremene žene je i voda Oaza.

Voda Oaza je prirodna izvorska voda koja se crpi sa dubine od oko 200 m te prirodno filtrira kroz nepropusne slojeve mineralnih stijena. Takva voda se bez ikakvog dodira sa vanjskim zagađenjima puni u boce, te prvi dodir sa vanjskim svijetom ima upravo pri prvom otvaranju boce.

Oaza ima i skoro pa savršen omjer minerala kalcija i magnezija te omjer ostalih minerala. Hemijski sastav Oaze je idealan za dinamični ritam života, organoleptičke osobine povoljne za svakodnevnu konzumaciju, a biološke osobine povoljno utiču na zdravlje svake osobe.

Voda Oaza je idealna zamjena za vodu koja se prirodno gubi iz organizma, te pomaže u održavanju balansa elektrolita u organizmu. Voda pomaže detoksikaciji tj.pomaže organizmu u borbi protiv toksina.

Odnos minerala u vodi OAZA predstavlja prirodni eliksir zdravlja, života i mladosti.

Zbog brze apsorpcije vode u organizmu, voda OAZA posebno se preporučuje sportistima i osobama koje se izlažu teškim fizičkim poslovima.

Jedan od aduta vode OAZA je niska koncentracija natrijuma što je od presudnog značaja za prevenciju kardiovaskularnih oboljenja koja su na vrhu ljestvice u svijetu, pa tako i u BiH.

Dobrodošli na peti Festival savremene žene koji će se održati od 02. do 05. juna u Tuzli – Otvorenom gradu ženskog uspjeha i kreativnosti.

Registrovati se možete na linku OVDJE.