Vodeća svjetska kozmetička kompanija L'Oréal partner Festivala savremene žene

 Vodeća svjetska kozmetička kompanija L'Oréal partner Festivala savremene žene

Ovogodišnji partner šestog po redu Festivala savremene žene je i L'Oréal, vodeća svjetska kozmetička kompanija, koja godinama ženama i muškarcima širom svijeta pruža najbolje kozmetičke inovacije.

L'Oréal Adria-Balkan kao dio L’Oréal Grupe na regionalnom tržištu donosi više od 20 jedinstvenih brendova koji obuhvataju njegu kože, njegu kose, mirise i make up – poput L'Oréal Paris, Garnier, Maybelline New York, NYX Professional Makeup, Vichy, La Roche-Posay, Lancôme, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Kiehl's, Kérastase, Matrix itd. – u svim distribucijskim mrežama: prodajnim mjestima robe široke potrošnje, apotekama, drogerijama, frizerskim salonima, vlastitim brend trgovinama te putem e-trgovine.

U L’Oréalu Adria-Balkan posvećeni su dobrobiti i zadovoljstvu zaposlenika. Svoj uspjeh duguju prije svega entuzijazmu i predanosti više od 400 motiviranih stručnjaka vođenih snagom timskog rada, bliske koordinacije i saradnje.

 Njihov novi program održivog razvoja „L'Oréal for the Future” utjelovljuje dvije komplementarne dimenzije onoga što za njih znači društvena odgovornost: transformiranje kompanije prema održivijem poslovnom modelu i doprinos rješavanju izazova s kojima se suočava svijet.

Kao organizacija koja izuzetno cijeni vrijednost nauke, polne ravnopravnosti i raznolikosti, L’Oréal Adria-Balkan aktivno razvija razne inicijative u navedenim područjima. Poznati međunarodni program za promovisanje žena u nauci – L’Oréal-UNESCO Za žene u nauci – organizira se već više od deset godina u zemljama Adria-Balkan regije. U okviru ovog poznatog programa svake se godine u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bugarskoj dodjeljuju stipendije najboljim mladim naučnicama.

L’Oréal Adria-Balkan kontinuirano i redovno djeluje i u raznim lokalnim filantropskim aktivnostima.

L'Oréal je ponosni partner ovogodišnjeg Festivala savremene žene koji će dati dodatnu notu glamura ovom jedinstvenom događaju.

Vidimo se na Festivalu od osmog do 11. juna u Tuzli i ne zaboravite da registracijom osiguravate pristup nekom od događaja koje smo ove godine za vas pripremili.