Orbico – Distributivna i logistička mreža na Festivalu savremene žene

 Orbico – Distributivna i logistička mreža na Festivalu savremene žene

Ovogodišnji, šesti po redu Festival savremene žene za svog će partnera imati i međunarodnu distributivnu i logističku mrežu. Orbico je jedan od partnera Festivala.

Orbico BiH je član Orbico Grupe, najveće distributerske kompanije u Evropi koja posluje na 20 tržišta i zapošljava preko 8000 ljudi. Prisutni su na tržištu Bosne i Hercegovine od 1997. godine i pružaju cjelovite usluge distribucije, marketinga, brend menadžmenta, merchandisinga i logistike (3PL). Od samog osnivanja surađuju sa vodećim multinacionalnim kompanijama u FMCG sektoru.

Orbico distribucijska mreža pokriva sve kanale prodaje na lokalnom tržištu i rade direktno sa većinom maloprodajnih objekata. Orbico je fleksibilna i jednostavna organizacija koja pruža najbolju uslugu partnerima s velikim fokusom na troškovnu efikasnost.

Iz Orbico kompanije ističu, između ostalog, sljedeće:

“Naša snaga su naši ljudi. Imamo preko 300 zaposlenika koji svakog dana ulažu maksimalan angažman da bi potrošači mogli kupiti svoje omiljene brendove na svojim omiljenim prodajnim mjestima. Mi vrednujemo želju za pobjeđivanjem i želimo uvijek biti najbolji u svakom aspektu našeg poslovanja. Imamo najbolji tim koji svake godine dokazuje svoju stručnost i prožrtvovanost tako što povećavamo naše tržišne udjele i ostvarujemo poslovne ciljeve dogovorene s našim poslovnim partnerima.”

Vidimo se na Festivalu savremene žene od osmog do 11. juna u Tuzli.

Registracijom ostvarite mogućnost da budete dijelom ovog značajnog događaja.