Iskorak ka snazi i uspjehu: Promocija knjige “Iskorak- Put do sebe” na Festivalu savremene žene

 Iskorak ka snazi i uspjehu: Promocija knjige “Iskorak- Put do sebe” na Festivalu savremene žene

Izuzetna autorka Ramona Ručnov vas poziva da budete dio inspirativne promocije njene knjige “Iskorak – Put do sebe”. Ova neodoljiva knjiga je namijenjena svim hrabrim ženama koje su spremne da naprave svoj lični iskorak ka razvoju i napretku, bez obzira na trenutni status ili životnu situaciju. Promocija knjige “Iskorak – Put do sebe” bit će upriličena na VI Festivalu savremene žene u Tuzli, u subotu 10. juna od 16 sati.

Bez obzira da li ste zaposlene ili nezaposlene, voljene ili usamljene, ambiciozne ili se nalazite na prekretnici u životu, “Iskorak – Put do sebe” je upravo za vas! U njoj ćete pronaći dragocjene putokaze ka otkrivanju snage svojih potencijala, kao i inspiraciju da ulažete u sebe i svoje ambicije.

Ramona Ručnov je stručnjakinja sa bogatim iskustvom, a ova knjiga je posvećena svim ženama u ostvarivanju njihovog ličnog i profesionalnog razvoja. Nakon  skoro tri decenije rada u prosvjeti, Ramona se odlučila da se otisne u privatno preduzetništvo. Svoje životno i profesionalno iskustvo pretočila je u knjigu „Iskorak – Put do sebe“, koja pored elemenata autobiografije, sadrži i savjete za žene na prekretnici, studente i sve one, koji žele promjenu u svom životu.

“Iskorak – Put do sebe” je mnogo više od knjige – ona je dar koji želite pored sebe. Pridružite se ovoj inspirativnoj promociji i dozvolite da vas ova knjiga nadahne i pokrene ka ostvarenju vaših snova i ciljeva.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da spoznate svoju unutrašnju snagu i potencijal!

Sve informacije o Festivalu savremene žene kao i njegovim sadržajima pronađite na stranici www.fsz.ba.

Registrujte se putem linka:Registracija – FSZ 2023.