Festival “VinoSalis 2023” slavi vino i moć savremenih žena

 Festival “VinoSalis 2023” slavi vino i moć savremenih žena

Festival vina, prateće opreme i gastronomije “VinoSalis 2023” postaje tradicionalni događaj promocije vinskih kuća u Bosni i Hercegovini. Ovogodišnji “VinoSalis” održat će se u prostorijama tuzlanskog hotela “Grand”, 08. juna od 16 sati. Uz izvanrednu ponudu vrhunskih vina i gastronomskih delicija, festival vina će također pružiti dobrodošlicu govornicama Festivala savremenih žena.

Festival “VinoSalis” već dugi niz godina privlači pažnju ljubitelja vina i gastronomije u regiji. Organiziran s ciljem promoviranja vinskih kuća iz Bosne i Hercegovine, ova manifestacija okuplja stručnjake, ljubitelje vina i sve one koji žele uživati u jedinstvenom doživljaju okusa.

Tuzlanski  hotel “Grand” će biti domaćin ovogodišnjeg festivala, pružajući idealno okruženje za uživanje u vinima visokog kvaliteta i vrhunskoj gastronomiji. Posjetitelji će imati priliku kušati široku paletu vina, uključujući lokalna i internacionalna vina, koja će biti izložena od strane renomiranih vinskih kuća iz cijele zemlje.

“VinoSalis 2023” će biti prilika za povezivanje vinskih entuzijasta, profesionalaca, stručnjaka i ljubitelja hrane iz cijele zemlje. Ovaj festival će pružiti jedinstvenu priliku za istraživanje raznolikosti vinskih okusa, upoznavanje s najnovijim trendovima i otkrivanje novih gastronomskih delicija.

Ukoliko želite okusiti najbolja vina, upoznati se s vinskom scenom Bosne i Hercegovine te uživati u vrhunskoj gastronomiji, ne propustite “VinoSalis 2023”. Ovaj festival će vas odvesti na putovanje okusa i pružiti nezaboravno iskustvo za sva osjetila.

Sve informacije o Festivalu savremene žene kao i njegovim sadržajima pronađite na stranici www.fsz.ba.

Registrujte se putem linka:Registracija – FSZ 2023.