speaker-photo

Arijana Moranjkić Ibrić

Arijana Moranjkić Ibrić, vlasnica 2BeFiT Studio, BiH

Arijana Moranjkić Ibrić je rođena u Rijeci, ali je osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje nastavila  u Srebreniku. Kroz školovanje, sklonost pokazuje prema sportu i matematici. Bavi se odbojkom,igra za Gradinu Srebrenik, a poslije i za Jelovicu Tuzla. Nakon povrede i operacije, bavi se plesom i upisuje PMF-Primjenjena matematika u Tuzli. Uporedo studirajući, osniva plesnu školu Rebus, te zbog želje za rekreacijom odraslih, i Zumba fitness. Prvi fitness certifikat dobija 2013. godine odlaskom u Zagreb, a sa plesnom školom osvaja mnoge nagrade, te  2015. godine dolazi do polufinala Supertalent-Hrvatska.

Kroz godine rada u fitness industriji, uvidjela je da klijenti trebaju ciljane programe za tjelesne transformacije, pomažući im pronaći cilj i svrhu u treningu i radu na sebi.  Uporedo završava pedagošku grupu predmeta i stručni, ali ipak najveća želja je bila stalni radni odnos u fitness industriji te sa suprugom pokreće 2BeFiT Studio u Srebreniku te uporedo završavaju niz certificiranih programa: FMS, Precision Nutrition, Basic Training For Life, EREPS…2BeFit je jedinstven fitness centar koji teži ka zdravom načinu života i životne promjene za svakog klijenta, te jedinstvenom pristupu svakom klijentu uz potpunu uslugu na jednom mjestu i najbolje rezultate.

2BeFit je poslovna ideja podržana i u okviru IMPAKT inkubatora poslovnih ideja Srebrenik a Arijana je ponosna majka jedne divne djevojčice, koja je njena najveća motivacija.