Okusi i podrži: Aktiv žena Kočićevo slavi tradiciju na Festivalu savremene žene

 Okusi i podrži: Aktiv žena Kočićevo slavi tradiciju na Festivalu savremene žene

Aktiv žena Kočićevo organizacija koja već pet godina snažno djeluje na području humanitarnog rada, promocije etno i gastro ponude na različitim manifestacijama te se posebno zalaže za poboljšanje položaja i kvalitete života žena. Njihov predan rad i ljubav prema tradicionalnoj kuhinji bit će predstavljeni na ovogodišnjem Festivalu savremene žene, trećeg dana festivala, u subotu 10. juna.

Aktiv žena Kočićevo nastoji očuvati kulturnu baštinu i tradiciju kroz gastronomiju te time pružiti podršku ženama koje svoj rad i trud mogu pokazati i promovisati.

Na Festivalu savremene žene, koji će okupiti inspirativne i uspješne žene iz različitih sfera života, Aktiv žena Kočićevo će istaknuti svoju gastronomsku ponudu domaćih tradicionalnih jela. Posjetitelji će imati priliku kušati ukusne specijalitete pripremljene s ljubavlju i pažnjom, osjetiti autentičnost svakog zalogaja i upoznati se s jedinstvenim okusima domaće kuhinje.

Ovogodišnji Festival savremene žene obećava da će biti događaj koji slavi snagu, talent i doprinos žena u društvu. Aktiv žena Kočićevo svojim sudjelovanjem na festivalu pruža ne samo ukusnu, već i emocionalnu i inspirativnu dimenziju, potičući posjetitelje da cijene i podržavaju žene koje se svakodnevno bore za bolju budućnost.

Subota, 10. juna, bit će poseban dan za Aktiv žena Kočićevo i sve posjetitelje Festivala savremene žene. Ova mala organizacija s velikim srcem poziva sve da dođu, okuse njihove tradicionalne delicije i podrže njihovu važnu misiju poboljšanja života žena.

Sve informacije o Festivalu savremene žene kao i njegovim sadržajima pronađite na stranici www.fsz.ba.

Registrujte se putem linka:Registracija – FSZ 2023.